Det tryllende violinister

En familieforestilling for børn og bedsteforældre

Instrueret af Sergio Bustric i samarbejde med Odin Teatret

Spillet af Antonia Cioaza og Jakob Nielsen

Det er en historie om to klovne der gerne vil være violinister, hvis livlige fantasi får dem til at tale med bananer, blomster, børn og sæbebobler. De er på en opdagelsesrejse ind i teatrets verden for at finde den musik som får tingene til at blive levende og danse. De opdager snart tingenes synlige og usynlige liv og finder til sidst også den musik, som forelskede hører, der får barnlige sjæle til at flyve.

 
TEKNISKE VILKÅR

Scenerummets dimensioner: 6 x 5 meter
Højde: min 4 meter
Lys: Hvis værten ikke har scenelys, kan vi spille med almindelig, generel belysning.
Lyd: Vi kommer selv med højtaler.

Sergio Bini, født 1952, er uddannet fra universitetet i Bologna og har studeret mime med Étienne Decroux i Paris. Han arbejder både som teater- og filmskuespiller. Hans mest berømte rolle i filmens verden er ’Livet er smukt’ (1997, der er instrueret og med medvirken af Roberto Benigni), hvor han spiller Ferruccio, hovedpersonen Guidos bedste ven. Sergio Bini har desuden sit eget teaterkompagni, som han også er teaterinstruktør for.

Antonia-Cezara Cioaza er skuespiller på Odin Teatret. Hun er uddannet skuespiller fra universitetet Babes-Baliay i Cluj-Napoca, Rumænien.

Jakob Fjelstrup Nielsen er skuespiller på Odin Teatret. Han er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab, men har de sidste fire år arbejdet med teater i Holstebro i gruppen Ikarus Stage Arts under Nordisk Teaterlaboratorium.