Vindue mod Argentina (22. Sept.)

kl. 16.30 Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 13, 7500 Holstebro

José Saluzzi, Juan Fracchi, Rina Skeel og Ulrik Skeel

I samarbejde med Holstebro Bibliotek præsenterer Jazz Nights en helt særlig og enestående koncert, der har sit udspring i den rige og intense folkloremusiktradition fra Argentina, hvoraf også tangoen er rundet. Koncerten er med de to fremragende og anerkendte, argentinske musikere fra Buenos Aires, José Saluzzi på guitar og Juan Fracchi på bas – José er søn af den verdensberømte bandoneonspiller hos Astor Piazolla, Dino Saluzzi – og de har allieret sig med sangeren, dansk-argentineren Rina Skeel fra Holstebro. Koncerten vil være ledsaget af underholdende kommentarer om musikken af de tre medvirkende og digtoplæsning af Ulrik Skeel.

Arrangør: Jazz Nights Holstebro. Se hele programmet på https://jazznights.dk/