Poesi på en torsdag | Asta Olivia Nordenhof og Martin Glaz Serup (2 Feb.)

Digterne Asta Olivia Nordenhof og Martin Glaz Serup åbner Poesi på en torsdags forårssæson 2023.

Nyd et glas vin til poetiske klange af ord og toner, når vi inviterer indenfor til en aften i de smukke rammer i den gamle teatersal ’Knudsens’ i centrum af Holstebro. Dette forår kan du opleve danske digtere, når de læser højt af deres poesi.

Asta Olivia Nordenhof og Martin Glaz Serup
Digterne Asta Olivia Nordenhof, født 1988, og Martin Glaz Serup, født 1978, er to af deres respektive generationers mest markante, litterære stemmer. Det er helt enkelt bemærkelsesværdigt, hvad de har skrevet. Spændvidden og kvaliteten i deres værker er omfattende, og for det har de modtaget stor og berettiget opmærksomhed.

I kan læse mere om månedens digtere her >> Poesi på en torsdag | Asta Olivia Nordenhof og Martin Glaz Serup – Holstebro Kunstmuseum

Andet på Poesi på en torsdag
Odin Teatrets Husorkester med sanger Rina Skeel, guitarist Jan Ferslev og bassist Pelle Henningsen vil sørge for aftenens musikalske atmosfære. Arkæolog Helle Henningsen tager sig af indslaget “En kendt holstebroer læser et par af sine yndlingsdigte”, og forfatteren af “Månedens digt” afsløres. Der bliver oplæsning af digte af den persiske digter Omar Khajjâm (født 1048), og Lemvig Boghandel byder på et overflødighedshorn af poesibøger til mere end overkommelige priser.

Praktisk information
Entré: 80 kr. / Studerende 40 kr.
inkl. et glas af månedens poetiske vin
Billetter: I døren og på Holstebro Biblioteks online-billetsalg
Arrangementet finder sted på spillestedet Knudsens • Nørregade 40 • 7500 Holstebro

Arrangører
Poesi på en torsdag er arrangeret af Holstebro Kunstmuseum, Holstebro Gymnasium og HF, Holstebro Bibliotek, Musikteatret Holstebro, Lemvig Boghandel, Uddannelsescenter Holstebro og Odin Teatret. Arrangementet er støttet af Holstebro Kommune og Statens Kunstfond.

Fra 02. feb 2023 – kl. 20:00Til 02. feb 2023 – kl. 22:00